Ansvarig för försäljning

Wohls Gård Ab, som ägs av Sparbanksstiftelsen i Kyrkslätt, hyr året om ut utrymmen för såväl företagsevenemang som familjefester.
Under 2024 firar Wohls sitt 400-årsjubileum.

Vi söker nu en ansvarig för försäljningen.

Din viktigaste uppgift är att ta hand om försäljningen, dvs. allt från förfrågningar och bokningar till fakturering och detaljer kring det praktiska genomförandet av de olika evenemangen.

En viktig del av uppgiften är kundservice i alla former: offerter, visningar för potentiella kunder, kontinuerlig kundkontakt för besvarande av detaljfrågor och kontakt med våra samarbetspartners. Du håller många bollar i luften samtidigt i ett omväxlande jobb där alla dagar är olika.

Du hjälper även till med andra praktiska jobb på kontoret, t.ex. produktutveckling och -paketering, rapportering samt uppdatering av våra egna kommunikationskanaler.

Din profil

Vi ser gärna att du studerat turism eller att du har en högskoleexamen. Din utbildning är inte avgörande, men vi önskar att du har åtminstone några års erfarenhet av arbete i servicebranschen, eller av jobb där du fått ta hand om många saker samtidigt.  Vi önskar att du är serviceinriktad, tålmodig, att du tar tag i saker och ansvarar för att alla detaljer blir skötta inom utsatt tid. Du är stresstålig och klarar av att ha många projekt på gång samtidigt.
Du är van att arbeta självständigt och är noggrann med detaljerna även när arbetstempot är högt.

Du har ett artigt och trevligt sätt och umgås naturligt med både företags- och privatkunder. Du uttrycker dig flytande både muntligt och skriftligt på finska och svenska och gärna även på engelska.

För att ta dig till Wohls behöver du egen bil. Jobbet utförs i huvudsak på vardagar under kontorstid, men det kan ibland finnas behov att hjälpa till under enstaka kvällar eller veckoslut.
Du rapporterar till och samarbetar nära med Wohls försäljnings- och marknadsföringschef.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder dig ett självständigt och utmanande arbete, i en gammal herrgårdsmiljö där du får hjälpa våra kunder att planera sina evenemang – sina stunder tillsammans på Wohls. Vi erbjuder dig en fast anställning och en position som vi hoppas att du kommer att trivas med i många år framöver.

Skicka din ansökan till tjänsten snarast möjligt, dock senast fredagen den 9.2.2024 kl. 15.00. Observera att vi behandlar ansökningarna löpande och går vidare med rekryteringsprocessen så fort vi funnit lämpliga kandidater.

Skicka din fritt formulerade ansökan inkl. löneanspråk och CV till thomas.junell@wohls.fi
Tilläggsuppgifter fås av försäljnings- och marknadsföringschef Thomas Junell, tel. 050 444 8595 som är bäst anträffbar to 25.1. kl. 12-14 och må 29.1. kl. 12-14.