Haemme myyntivastaavaa

Kirkkonummen Säästöpankkisäätiön omistama Wohls Gård Ab vuokraa ympäri vuoden tiloja yritystilaisuuksia ja perhejuhlia varten.
Vuonna 2024 Wohls viettää 400-vuotisjuhliaan.

Haemme nyt myyntivastaavaa.

Myyntivastaavan tehtävässä vastaat myynnistä, ts. kyselyistä ja tarjouksista, varauksista, laskutuksesta sekä kaikista yksityiskohdista eri tapahtumien käytännön toteutuksen ympärillä.

Asiakaspalvelu on keskeinen osa tehtävää: tarjousten teko, tilojemme esittelyt potentiaalisille asiakkaille, jatkuva yhteydenpito asiakkaiden kanssa, kysymyksiin vastaaminen sekä yhteydenpito yhteistyökumppaneihimme.
Pidät monta lankaa käsissäsi samanaikaisesti monipuolisessa tehtävässä, jossa jokainen päivä on erilainen.

Autat myös muissa käytännön töissä toimistolla, esim. palvelupakettien ja tuotteiden kehityksessä, raportoinnissa sekä omien viestintäkanavien päivittämisessä.

Profiilisi

Toivoisimme, että sinulla on matkailuala koulutus tai että sinulla on korkeakoulututkinto. Koulutustaustasi ei ole ratkaiseva, mutta toivomme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemus palvelualalta tai työstä, jossa olet hoitanut monia asioita samanaikaisesti. Odotamme sinun olevan palveluhenkinen ja aikaansaava sekä että otat vastuun siitä, että kaikki yksityiskohdat hoidetaan sovitussa ajassa. Olet kärsivällinen, sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt edistämään monia projekteja samanaikaisesti. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja olet tarkka yksityiskohdista silloinkin, kun työtahti on korkea.

Sinulla on kohtelias ja miellyttävä tapa ja seurustelet luontevasti sekä yritys- että yksityisasiakkaiden kanssa. Ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti ruotsiksi ja suomeksi sekä mielellään myös englanniksi.

Wohlsiin pääsemiseksi tarvitset oman auton. Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin toimistoaikana, mutta joskus apua saatetaan tarvita myös iltaisin tai viikonloppuisin.

Raportoit Wohlsin myynti- ja markkinointipäällikölle ja työskentelet tiiviisti hänen kanssaan.

Mitä voimme tarjota?

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan työn vanhassa kartanoympäristössä, jossa tuet asiakkaitamme heidän suunnitellessa yhteisiä hetkiään Wohlsissa. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja tehtävän, jossa toivomme sinun viihtyvän monta vuotta.

Lähetä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään perjantaina 9.2.2024 klo 15.00.
Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakemusaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lähetä vapaasti muotoiltu hakemuksesi sis. palkkatoiveesi ja CV’si osoitteeseen thomas.junell@wohls.fi
Lisätietoja antaa myynti- ja markkinointipäällikkö Thomas Junell, puh. 050 444 8595, jonka tavoittaa parhaiten 25.1. klo 12-14 sekä ma 29.1. klo 12-14.