Tuunaajamutsi

Tuunaajamutsi är ett aktivitetsföretag, som konkretiserar hållbarhetsvärderingar på ett roligt och kreativt sätt. Programmen arrangeras i form av workshops, där man återanvänder kundföretagets och deltagarnas material eller återanvändningsmaterial som tillhandahålls av Tuunajamutsi.

Nedan några exempel på aktiviteter som lämpar sig för Wohls utrymmen:

Konsten tillhör alla – geltryck

  • Aktiviteten kan inledas med en kort utomhusdel, där man samlar löv & gräs på gården för att användas som tryckmaterial

Smycken och accessorarer av återvunnet läder

  • Tillverkning av teamrosetter eller -halsband innan middagen

Dörrkrans-verkstad

  • Tillverkning av en säsongskrans till dörren, t ex av kottar och juldekorationer från återvinningscentralen.

(Länkarna ovan till aktivitetsbeskrivningarna på finska)

Hjärnforskningen påvisar att det bästa sätten att fokusera, varva ner samt öka mentalt välbefinnande och kreativitet är att göra saker med händerna.
Att arbeta tillsammans ökar även gemenskapen. Användningen av återvunnet material gör dessutom arbetet avslappnat och alla vågar prova att skapa något med sina egna händer. Det är givande att med egna händer skapa ett ekologiskt föremål som har en historia. Aktiviteten efterlämnar ett starkt minne när minnet när slutresultatet är ett egentillverkat föremål av återvunnen material.

Tuunaajamutsis aktiviteter har ett internationellt Green Activities-certifikat

För bokning av aktiviteter ber vi er ta kontakt direkt med Tuunaajamutsi, som skräddarsyr en lämplig helhet för just er grupp.

Tillgången till aktiviteterna enligt bokningsläge.

Tuunaajamutsi.fi

050 402 7376

annakaisa.kilpinen@tuunaajamutsi.fi