Ruokailu Wohlsissa

Cateringkumppanimme auttavat sinua suunnittelemaan ruokailun Wohlsissa juuri sinun toivomustesi mukaan. He hoitavat tarjoilun tilaisuudessa, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan juhlista!

Wohlsiin on mahdollista tuoda omat alkoholijuomat.

Wohlsin ensisijainen yhteistyökumppani tarjoilujen suhteen on News Catering, mutta ruokailun voivat järjestää myös muut, alla olevat yhteistyökumppanimme.

Wohlsissa edellytämme käytettävän tilaisuuksissa jotakin cateringkumppaneistamme.

News Catering

News Catering kattaa herkulliset tarjoilut niin isoille kuin pienillekin ryhmille oli kyse sitten perhejuhlista tai yritystapahtumista. News Catering on täyden palvelun cateringyritys, joka taitaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Yritys on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja monipuolisesta menuvalikoimastaan.

Yhteystiedot

Marko Suikki
040 051 2722
marko.suikki@newscatering.fi

Elina Karukoski
050 336 9191
elina.karukoski@newscatering.fi

BC Catering

Yli 25 vuoden kokemus juhlien järjestämisestä pääkaupunkiseudulla luo vankan perustan niin ruokatarjonnalle kuin tarjoilullekin. Lähituotettujen raaka-aineiden lisäksi menuissa käytetään aina kun mahdollista myös kansainvälisiä herkkuja.
Hääjuhlat, yritystapahtumat 25-150 henkilöä

Yhteystiedot

Jörn Seppelin
050 526 6427
jorn.seppelin@luukku.com

Blomma Catering

Cateringpalveluita niin isompiin kuin pienempiinkin tilaisuuksiin. Ruoan ja juomien lisäksi autamme tarvittaessa myös esim. koristelun kanssa.

Yhteystiedot

Elke Kütt
040 148 8477
info@blommacatering.fi

Elwira Catering

Cateringpalveluita 30 vuoden kokemuksella niin isompiin kuin pienempiinkin perhejuhliin. Keittiömme edustaa klassista, pohjoismaista tyyliä ranskalaisin vaikuttein. Ruoan ja juomien lisäksi autamme tarvittaessa myös muissa juhlajärjestelyissä, esim. kukka-asetelmien kanssa.
Perhejuhlat, muistotilaisuudet 20-70 henkilöä
Huom! Elwira Catering ei tee hääjuhlia kesäkaudella.

Yhteystiedot

Sirpa Granqvist-Häiväläinen
010 420 1519
info@elwira.net

Is It Cooking Catering

Huolehdimme tarjoilut niin arkeen kuin juhlaan. Kokemuksemme ulottuu myös maamme rajojen ulkopuolelle. Ruoanlaittomme pohjautuu aina ensiluokkaisiin raaka-aineisiin ja kaikki tehdään alusta loppuun itse. Käytämme mielellämme myös yrttejä ja luonnon antimia, jotta voisimme aina tarjota jotain tavallisesta poikkeavaa.
Yritystapahtumat, hääjuhlat, perhejuhlat 10-150 henkilöä

Yhteystiedot

Martin Granberg
040 566 3995
myynti@isitcooking.fi

Scandinavian Chefs Gourmet

Jo yli 20 vuoden ajan olemme luoneet makumuistoja niin perhejuhliin kuin yritystapahtumiin. Yritykselle tunnusomaista on korkea laatu ja kohtuullinen hinta. Menut ovat monipuolisia ja keittiötä voisi kuvailla “kansainväliseksi pohjoismaisin vivahtein”.
Hääjuhlat, syntymäpäivät, yritystapahtumat, karonkat, cocktailtilaisuudet 25–150 henkilöä

Yhteystiedot

Axel Charpentier
09 256 7968
chefs@chefsgourmet.com